Home
Retouneren


Niet tevreden?
Bij Y-Recycle doen we er alles om u een goed product te leveren. We raden u wel aan om de bestelde producten na ontvangst meteen te inspecteren. Mochten de producten niet aan uw verwachting voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail daarvan op de hoogte te stellen. We zullen proberen eventuele problemen of klachten in overleg met u en op de best mogelijke manier op te lossen.

Alle producten van Y-Recycle zijn handgemaakt en daardoor is het mogelijk dat er onregelmatigheden in de producten te vinden zijn.

Retourneren
U mag de artikelen binnen het zichttermijn van 7 dagen aan ons retourneren. U dient dit voordat u de bestelling retour zend aan ons te melden. Wanneer de producten niet binnen 7 dagen na ontvangst aan ons worden geretourneerd, wordt de overeenkomst bindend. Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U mag de producten passen en bekijken, maar niet in gebruik nemen en/of dragen. U pakt het product slechts in die mate uit voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
 
We accepteren alleen producten retour die:
·       Voorafgaand aan het retoursturen bij ons zijn gemeld
·       In de originele (onbeschadigde) verpakking worden retour gezonden
·       Onbeschadigd en ongebruikt zijn
·       Een kopie (of origineel) van de betreffende factuur bevatten
·       Voldoende gefrankeerd zijn

Retouradres
Y-Recycle                                         

Bellamystraat 76/1

1053 BP Amsterdam

The Netherlands


Kosten retourzending
Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening. Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.

Let wel; Het herroepingsrecht geld niet voor speciaal ontworpen producten, voor de consument,  door Y-Recycle.

Geld terug
Indien de geretourneerde bestelling voldoet aan alle door Y-Recycle gestelde voorwaarden, wordt het betaalde bedrag direct na ontvangst en controle van het retour aan u gecrediteerd. Dit zal uiterlijk binnen 5 werkdagen gebeuren.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie